THIRRJE TODAY: (606) 639 2029-

Produktet e zhvilluar nga minatorët për minatorë

Johnson Industries ka prodhuar pajisje të besueshme, të besueshme dhe inovative për industrinë e minierave që nga 1981. Një vit i kombinuar 85 i eksperiencës aktuale të minierave na lejon të kuptojmë nevojat e operatorit të minierës së qymyrit. Kjo njohuri ka qenë një pjesë integrale e zhvillimit të një linje të plotë të transportuesve të personelit nëntokësor, sistemit të patentuar të kampioneve të qymyrit dhe produkteve të tjera që janë në gjendje të plotësojnë nevojat tuaja në industrinë e minierave, shërbimeve komunale, komunikimit, aeroportit, fabrikës, , ndërtim, rekreacion, dhe më shumë.

Mëso më shumë rreth SHBA

SISTEMET E SHEMBIMIT TË Qymyrgurit

Ashtu si me çdo mall, konsumatori i qymyrit dhe furnizuesi dëshirojnë të sigurohen se po marrin dhe japin cilësinë e saktë të produktit. Uni-Sampler i Johnson Industries u zhvillua për të marrë mostrat e qymyrit për testim nga kamionët e qymyrit, makinat hekurudhore dhe barkat e lumenjve ose oqeanit. Në varësi të nevojës së konsumatorit, kampioni i qymyrit mund të prodhohet si një njësi stacionare e montuar në skelë, një njësi e lëvizshme, një njësi e montuar me hekur, ose një njësi e montuar me varkë / barga.

Mëso më shumë

MAKINA MINERARE

Johnson Industries është prodhuesi juaj i besuar dhe ofrues i automjeteve minerare. Shumë kohë para se Johnson Brothers ishin ndërtuar pajisjeve të minierave për minatorë të qymyrit, ne kemi qenë duke gërmuar qymyr me shokët e minatorë të qymyrit. Çfarë kredencialet më të mirë do një prodhues i pajisjeve të minierave duhet?

AUTOMJETET E TRANSPORTIT TË BURDEN

Johnson Industries është prodhuesi juaj i besuar dhe ofruesi i automjeteve të transportit të barrës. Nëse jeni duke mbajtur mbeturina, furnizime ose njerëz, automjetet e transportit të barrës së cilësisë nga Johnson Industries do të merrni punën e bërë. Ne e kuptojmë punën e brendshme të automjeteve të transportit të barrës dhe automjeteve të shërbimeve të dorës së parë, sepse ne kemi "përvojë në duart" që mund të mungojnë disa prodhues. Kjo flet mirë për cilësinë e transportuesit të barrës dhe automjeteve të shërbimeve që prodhon Johnson Industries, dhe shpjegon reputacionin e papjekur që kemi fituar gjatë viteve.

Automjetet Mbartëse të Mbetjes së Tokës Utility Vehicles

Sistem portativ POWER

Të aftë për të furnizuar me mbi

Watts e pushtetit DC

Sistemet e energjisë portative të Johnson Industries janë të dizajnuara në mënyrë specifike për shërbimet elektrike për të siguruar një burim të përkohshëm DC ndërsa bateria e stacionit kryesor po mbahet ose zëvendësohet. Mundësuar me bateri të acidit të plumbit, bankat e baterive mund të dizajnohen në çdo orë amplifikimi ose tension për të përmbushur nevojat specifike.

Mëso më shumë

Industri kryesore AUTOMJETEVE DHE PAJISJET

Prodhim automjeteve dhe pajisjeve të besueshme, të besueshme dhe inovative në të gjithë botën. Shih më poshtë se si krahasohemi me modelet konkurruese.

zhurmë

Modele konkurruese100%
Johnson Industries41%

Efikasiteti engine

Modele konkurruese51%
Johnson Industries94%

Customization

Modele konkurruese44%
Johnson Industries100%

operator Kënaqshmëria

Modele konkurruese72%
Johnson Industries100%

Qëndrueshmëri

Modele konkurruese61%
Johnson Industries99%

Performance

Modele konkurruese76%
Johnson Industries100%

SI MUND NE ndihmojë biznesin tuaj të jetë më efikas me transport?

Ne duam të ju ndihmojë me automjetin tuaj customized nëntokësore ose të shërbimeve. Kontaktoni me ne sot kështu që ne mund të shohim se si ne mund të krijojë makina e përkryer për nevojat tuaja.

NA KONTAKTONI

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

  • Zyra:

    101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

  • Numri i telefonit:

    (606) 639 2029-

  • Email:

    sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur