ВАША ДЕНЕСКА: (606)-639 2029

рок прашина

рок прашина

Johnson Industries е вашиот доверлив производител и снабдувач на производи и опрема за рударски, комунални, градежни и други индустрии. Без разлика дали сте експлоатираат сол или јаглен, добивате поташа, градат нов објект или градат тунел, Johnson Industries ги обезбедува производите што ви се потребни за вашата индустрија. Ние ги разбираме внатрешните работи на рок-пловила од прва рака, бидејќи имаме практично искуство кое некои производители може да го немаат. Тоа добро зборува за квалитетот на опремата што произведува Џонсон Индустрис и ја објаснува неопулпата репутацијата што ја заработивме во текот на годините.

Johnson Industries обезбедува два различни видови на каменоломи за задоволување на потребите на индустријата. Johnson Industries произведува висококвалитетни производи и опрема за безбедност и ефикасност на рударите, рударската индустрија и другите индустрии што ги сервисираме. Контакт со нас денес за да дознаете повеќе за производите и возилата од Johnson Industries.

Џонсон индустрии Други производи

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

  • Канцеларија:

    101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

  • Телефонски број:

    (606)-639 2029

  • Е-пошта:

    sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено