ВАША ДЕНЕСКА: (606)-639 2029

Ротирачки заварување Табела

Ротирачки заварување Табела

Џонсон индустрии Ротирачки заварување маса е совршена алатка за заварување цилиндрични предмети со различна големина. Оваа променлива брзина, ротирачки маса платформа заварување е контролирана од страна на корисникот со бирање на снабдување со електрична енергија. Заварување Табела Ротирачки може да се изгради клиент наведената висина и дијаметар.

Ротирачки заварување Табела Џонсон индустрии 'е одлична за заварување и изградба алатка. ротирачки маса заварување може да се користат во производството, гаражи, продавници за работа, а градилиштата.

SPEC ЛИСТ НА ПРОИЗВОД

Download Now

Име на датотеката: Equipment_Rotating_Welding_Table.pdf

32738 839

Опрема Спецификации

Контактирајте со нас со вашите барања за да можеме да ги изградиме до вашите спецификации. Повик денес! (606) 639-2029

стандардни димензии

Контактирајте со нас со вашите барања за да можеме да ги изградиме до вашите спецификации. Повик денес! (606) 639-2029

Опции

Контактирајте со нас со вашите барања за да можеме да ги изградиме до вашите спецификации. Повик денес! (606) 639-2029

Претпријатијата се користи или МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ

производство
гаражи
работа продавници
изградба

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

  • Канцеларија:

    101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

  • Телефонски број:

    (606)-639 2029

  • Е-пошта:

    sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено