ВАША ДЕНЕСКА:(606) 639-2029

JI вагон

JI вагон

Џонсон индустрии вагон може да се изгради било разумна големина. Само кажете ни што ви треба. На JI вагон (како што се изградени и што е прикажано погоре) може да се транспортира 10 лица зад Жило, овозможувајќи целосна 12 екипаж да патуваат на лицето. Таа има (4) гуми монтирани на pivoting trunions. Хабови имаат вкупен капацитет од 7000 lbs. Стандардот проблем е цената за една игла, но топката накуцване може да се одреди, како и. Вагони се изградени во стандардни димензии, но лесно може да биде изграден за да клиент спецификации.

Џонсон индустрии 'СИ Wagon е голема понуда и персоналот на превозникот и е или може да се користи во целиот свет во сол рудници, рудниците за јаглен, молибден рудници, цинкови рудници, поташа рудници, рудници за злато, рок рудници.

SPEC ЛИСТ НА ПРОИЗВОД

Download Now

Име на датотеката: Equipment_Wagon.pdf

11874 668

Опрема Спецификации

Контакт со нас со вашите барања, па ние може да се изгради на вашиот спецификации. Повик денес !! (606) 639-2029

стандардни димензии

 • Ширина: 55 "
 • Вкупна должина: 120 "(со исклучок на јазик)

Опции

Контакт со нас со вашите барања, па ние може да се изгради на вашиот спецификации. Повик денес !! (606) 639-2029

 

Претпријатијата се користи или МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ

рударската индустрија
сол за рударство
 
јаглен
 
молибден рударство
 
цинк рударство
поташа руди
 
злато Рударство
 
рок за рударство
 

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

 • Канцеларија:

  101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

 • Телефонски број:

  (606)-639 2029

 • Е-пошта:

  sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено