ВАША ДЕНЕСКА: (606)-639 2029

Дизел железничка ранер

Дизел железничка ранер Електрични Рударство возила

Дизел железничка ранер е nonpermissible, MSHA одобрени превозникот персонал за употреба во подземни и надземни рударството. седишта Дизел железничка ранер 8 луѓе плус возачот удобно. Возачот седи високо за оптимална видливост. Железничкиот ранер се движи од 60 КС или 74 КС, 4 цилиндричен Deutz мотор, возење тандем хидростатички пумпа, која снабдува 4 мотори хидростатички тркалото. мотори воланот содржат запечатени влажни сопирачки кои се применуваат автоматски на исклучување на моторот. брзина, забрзување и забавување на сите програмабилни. Седишта се опремени со сигурносни појаси. Светла се активираат автоматски во насоката на патувањето. Дизел железничка ранер е електрично контролирани тркала Сандерс. Железничкиот ранер во моментов е изградена за 42 инчи и песна 48 инчен мерач, но може да биде изградена за секој разумен измери. Железничкиот ранер е стандард 190 "долго, 66" широк, и 73 "висок, но Џонсон индустрии може да се изгради за да одговара на спецификациите на клиентите, како што е потребно. За одржлив кандидира време и влечење моќ, дизел-превозник е начин да се оди.

Со опции како хидростатички мотори тркала, запечатени влажни сопирачки, тандем хидростатички пумпа диск, Дизел железничка ранер е голема придобивка во различни индустрии. Џонсон индустрии 'Дизел Дожд ранер е носител на голем персонал и е или може да се користи во целиот свет во сол рудници, рудниците за јаглен, молибден рудници, цинкови рудници, поташа рудници, рудници за злато, рок рудници.

SPEC ЛИСТ НА ПРОИЗВОД

Download Now

Име на датотеката: Diesel_Rail_Runner_Diesel_Mining_Vehicle.pdf

43603 1404

Спецификации на возилото

 • Околу 5,500 lbs
 • Или 60 74 КС, 4 Волумен Deutz мотор
 • Тандем хидростатички пумпа диск
 • 4 хидростатички мотори тркала
 • Независни пролетта суспензија тврда гума
 • Затворени влажни сопирачки во воланот мотори се применуваат на моторот затвори
 • Седишта 8 мажите + за возач удобно
 • Светла во двете насоки
 • Течност за сопирачките и трепкачки светла на располагање
 • достапни, рачно или автоматско гаснење пожар
 • рог

стандардни димензии

 • Ширина: 66 "
 • Вкупна должина: 190 "
 • Висина: 73 "(со канопи како што е прикажано)

Опции

 • strobe светлината
 • Противпожарен апарат

Претпријатијата се користи или МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ

рударската индустрија
сол за рударство
јаглен
молибден рударство
цинк рударство
поташа руди
злато Рударство
рок за рударство

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

 • Канцеларија:

  101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

 • Телефонски број:

  (606)-639 2029

 • Е-пошта:

  sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено