ВАША ДЕНЕСКА: (606)-639 2029

шински возила

шински возила

Џонсон индустрии е доверлив производител и снабдувач на железнички возила. Долго време пред Џонсон Браќа граделе рударска опрема за рудари, бевме копање јаглен со колеги рудари. Што подобар ингеренциите ќе треба производител на рударска опрема? Со други зборови, ние имаме "таму и се направи тоа." Ние имаме разбирање за внатрешниот работата на рударска опрема од прва рака затоа што имаме "раце на" искуство дека некои производители може да му недостасува. Тоа зборува и за квалитетот на опремата Џонсон индустрии произведува, и објаснува неизвалкана репутација ние се заработени во текот на годините.

Џонсон индустрии обезбедува спектар на дозволените рударски возила за да се задоволат потребите на индустријата. Џонсон индустрии произведува високо квалитетни железнички возила за безбедноста и ефикасноста на рударите и рударската индустрија. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на рударска опрема и железнички возила. Контакт со нас денес за да дознаете повеќе во врска со железничките возила од Џонсон индустрии.

Џонсон индустрии шински возила

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

  • Канцеларија:

    101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

  • Телефонски број:

    (606)-639 2029

  • Е-пошта:

    sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!