ВАША ДЕНЕСКА: (606)-639 2029

Електрични Тунел возила

Електрични Тунел возила

Џонсон индустрии е доверлив производител и снабдувач на тунелот возила. Без разлика дали ќе се носи остатоци, материјали, или луѓе, квалитетот тунел возила од Џонсон индустрии ќе одам на работа. Ние имаме разбирање за внатрешниот работата на тунелот возила и индустриска опрема од прва рака, бидејќи имаме практично искуство дека некои производители може да му недостасува. Тоа зборува и за квалитетот на опремата Џонсон индустрии произведува, и објаснува неизвалкана репутација ние се заработени во текот на годините. Џонсон индустрии обезбедува и 36V тунел Автомобили и 72V Дозволена тунел Автомобили да се задоволат потребите на индустријата.

Џонсон индустрии произведува возила тунелот висок квалитет за безбедноста и ефикасноста на вашата индустрија. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на тунелот опрема и тунел возила. Контакт со нас денес за да дознаете повеќе за тунел возила од Џонсон индустрии.

Џонсон индустрии Тунел возила

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

  • Канцеларија:

    101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

  • Телефонски број:

    (606)-639 2029

  • Е-пошта:

    sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено