ВАША ДЕНЕСКА: (606)-639 2029

DC Хорнет Електрични Рударство возила

DC Хорнет - 7 9 да Лицето Mantrip Електрични Рударство возила

На 7 9 на лице mantrip DC Хорнет Електрични Рударство возило е омилен индустрија. Вграден тешка и на потребите на клиентите, Џонсон индустрии 'DC Хорнет Електрични Рударство возило има сите карактеристики потребни за да се задоволат вашите потреби за рударство.

Со опции како на предната и задната суспензија пролет, планетарен задната оска со влажни сопирачки, и 9HP, 48 Volt влечење мотор со менувач редуктор, на DC Хорнет Електрични Рударство возилото е голема придобивка во различни индустрии. 7 Џонсон индустрии 'да 9 лице DC Хорнет Електрични Рударство возилото има издржливост за работа, и е носител совршен персонал за сол рудници, рудниците за јаглен, молибден рудници, цинкови рудници, поташа рудници, рудници за злато, рок рудници.

Одликувајќи се со цврста состојба контролор, паника прекинувач, и Дана 44 задната оска со диск сопирачки, на DC Хорнет Електрични Рударство возила од Џонсон индустрии е голем решение за потребите на превозникот персонал вашата индустрија.

SPEC ЛИСТ НА ПРОИЗВОД

Download Now

Име на датотеката: DC_Hornet_Electric_Mining_Vehicle.pdf

20048 1321

Спецификации на возилото

 • 9hp, 48 Волт влечење мотор со Менувач редуктор
 • Цврста состојба контролер-Напаѓач / Обратно Контактори
 • 48 Волт светла
 • Дана 44 задната оска со диск сопирачки
 • Предни и задни пролетта суспензија
 • паника Префрли
 • монитор на батеријата

стандардни димензии

 • Генерално Висина: Спецификација на вашиот
 • Ширина: 6 "
 • Вкупна должина: 15 "

Опции

 • на воздушни перничиња суспензија
 • Планетарен Задна осовина со влажни сопирачки
 • Тешки тубуларна предниот крај
 • Предни диск сопирачки
 • електрично управување
 • strobe светлината
 • Противпожарен апарат
 • Спасител кутија за чување

Претпријатијата се користи или МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ

рударската индустрија
сол за рударство
јаглен
молибден рударство
цинк рударство
поташа руди
злато Рударство
рок за рударство

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

 • Канцеларија:

  101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

 • Телефонски број:

  (606)-639 2029

 • Е-пошта:

  sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено