ВАША ДЕНЕСКА:(606) 639-2029

AC Supercar Електрични Рударство возила

AC Supercar Електрични Рударство возила

На Supercar е околу 30 години и останува омилен индустрија. Вграден тешка и на потребите на клиентите, тоа може да се добие на вашиот работници да се што outby рударството локација, тие треба да се дојде до. Новата AC Supercar е сè во DC Supercar е, но со повеќе моќ и да ја стартувате време.

Со опции како час батерии 260 Засилувачи и предната оска проценува на 3,500 фунти со конусни лежишта и шими шок, AC Supercar е голема придобивка во различни индустрии. Џонсон индустрии 'AC супер автомобил има издржливост за работа, и е или може да се користи во целиот свет во сол рудници, рудниците за јаглен, молибден рудници, цинкови рудници, поташа рудници, рудници за злато, рок рудници.

Одликувајќи се со висок вртежен момент диференцијал со Ausco Влажни Кочници, висок RPM 9 HP мотор, и 40 Засилувачи Програмабилни полначот AC Supercar од Џонсон индустрии е голем решение за потребите на превозникот персонал вашата индустрија.

SPEC ЛИСТ НА ПРОИЗВОД

Download Now

Име на датотеката: AC_Supercar_Electric_Mining_Vehicle.pdf

13286 414

Спецификации на возилото

 • прилагодување на брзината
 • Предната оска проценува на 3,500 фунти со конусни лежишта и шими шок
 • Камион Стил Управниот
 • 260 Засилувачи час батерии (10)
 • 25 Засилувачи Програмабилни полнач
 • Континуирано 9 HP Трифазен AC мотор
 • Висок вртежен момент Диференцијални
 • 550 Засилувачи контролор
 • Лед Светлини
 • паника Префрли
 • монитор на батеријата
 • LCD екран за следење
  • Забрза
  • RPM
  • моторни температура
  • Температура контролор
  • Број на километража
 • Безбедносни карактеристики
  • Возилото нема да ја менува својата насока, освен ако не целосно запрен.
  • Динамично сопирање.
  • Возилото автоматски се деактивира ако се остави на (Време може да се постави на барање на купувачот).

стандардни димензии на

Контакт со нас со вашите барања, па ние може да се изгради на вашиот спецификации. Повик денес !! (606) 639-2029

Опции

 • Задна Ausco Влажни Кочници
 • 40 Засилувачи Програмабилни полнач
 • strobe светлината
 • Противпожарен апарат
 • Спасител кутија за чување

 

Претпријатијата се користи или МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ

рударската индустрија
сол за рударство
 
јаглен
 
молибден рударство
 
цинк рударство
поташа руди
 
злато Рударство
 
рок за рударство
 

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

 • Канцеларија:

  101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

 • Телефонски број:

  (606)-639 2029

 • Е-пошта:

  sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено