ВАША ДЕНЕСКА: (606)-639 2029

96 волти AC Mantrip Електрични Рударство возила

96 volt AC Mantrip - 12 Човекот Електрични Рударство возила

На 96 volt AC Mantrip Електрични Рударство возило има сите квалитети на SCM, но со подобри перформанси на AC мотор и контроли. На 96 volt AC Mantrip Електрични Рударство возилото ги има сите потребни моќ да се добие 10 12 на работниците на работната површина outby на рудникот. Тоа е на располагање во широк модели 7 1 / 2 9 и нозете. На 96 volt AC Mantrip Електрични Рударство возилото можат да бидат опремени со патнички седишта, ако вкупната висина на дозволи рудникот.

Со опции како тешки тубуларна предната оска и хидраулични влажни диск сопирачки, на 12 96 човек volt AC Mantrip Електрични Рударство возилото е голема придобивка во различни индустрии. Џонсон индустрии '96 volt AC Mantrip Електрични Рударство возилото е носител идеален персонал и е или може да се користи во целиот свет во сол рудници, рудниците за јаглен, молибден рудници, цинкови рудници, поташа рудници, рудници за злато, рок рудници.

Одликувајќи се со континуиран 40 HP три фаза AC мотор, паника прекинувач, а 260 Засилувачи час батерии, 96 volt AC Mantrip Електрични Рударство возила од Џонсон индустрии е голем решение за потребите на превозникот персонал вашата индустрија.

SPEC ЛИСТ НА ПРОИЗВОД

Download Now

Име на датотеката: 96_VOLT_AC_Mantrip_Electric_Mining_Vehicle.pdf

21978 1092

Спецификации на возилото

 • прилагодување на брзината
 • Тешки Естакади Предна осовина
 • Предна осовина суспензија - Воздушни перничиња со Амортизери
 • Камион Стил Управниот
 • Кочење - Хидраулични Влажни диск сопирачки
 • 260 Засилувачи Час Батерии - 16 Шест Volt оловни
 • 40 Засилувачи Програмабилни полнач
 • Континуирано 40 HP Трифазен AC мотор
 • Задна осовина - 7000 LB планетите
 • 550 Засилувачи контролор
 • Затворени 500 Засилувачи Електромагнетниот
 • Лед Светлини
 • паника Префрли
 • монитор на батеријата
 • LCD екран за следење
  • Забрза
  • RPM
  • моторни температура
  • Температура контролор
  • Број на километража

Безбедносни карактеристики

 • Возилото нема да ја менува својата насока, освен ако не целосно запрен.
 • Динамично сопирање.
 • Возилото автоматски се деактивира ако се остави на (Време може да се постави на барање на купувачот).

Опции

 • Предни диск сопирачки
 • Електрично управување
 • strobe светлината
 • Противпожарен апарат
 • Спасител кутија за чување

Претпријатијата се користи или МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ

рударската индустрија
сол за рударство
јаглен
молибден рударство
цинк рударство
поташа руди
злато Рударство
рок за рударство

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

 • Канцеларија:

  101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

 • Телефонски број:

  (606)-639 2029

 • Е-пошта:

  sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено