ВАША ДЕНЕСКА: (606)-639 2029

работа продавници

работа продавници

работа продавници

Johnson Industries е вашиот доверлив производител и снабдувач на производи за продавници за работа. Прво ја разбираме внатрешната работа на индустриската опрема, бидејќи имаме практично искуство кое некои производители може да го немаат. Тоа добро зборува за квалитетот на опремата за гаражи што произведува Џонсон Индустрис и ја објаснува непропусната репутација што ја заработивме во текот на годините.

Џонсон индустрии обезбедува опрема за да се задоволат потребите на многу видови работа продавница, вклучувајќи сопствени заварување продавници, продавници сопствени измислица, производство продавници, и др. Џонсон индустрии произведува високо квалитетна опрема за безбедноста и ефикасноста на работа продавници. Контакт со нас денес за да дознаете повеќе за општина опрема и возила од Џонсон индустрии.

Опрема за продавници за работа

Ротирачки заварување Табела

Ротирачки заварување Табела

Ротирачки заварување Табела

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

  • Канцеларија:

    101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

  • Телефонски број:

    (606)-639 2029

  • Е-пошта:

    sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено