ВАША ДЕНЕСКА: (606)-639 2029

PORTABLE ЕЕС

Преносни електроенергетски систем

Џонсон индустрии 'Преносни енергија системи се специјално дизајнирани за електрични комуналии за безбедно да обезбеди привремен извор DC додека главната батерија станица се одржува или заменува. На излез од пренослив банка батеријата е дизајниран на таков начин што тоа може да биде лесно да се конфигурира-сајт да биде 125VDC или 48VDC или на било кој друг напон да ги исполни спецификациите на клиентот. Нашите преносни банка батерија е способен да обезбеди повеќе од 20,000 вати DC моќност во скоро било која конфигурација DC напон.

Напојува со оловни батерии, банките на батеријата може да биде дизајнирана да било засилувач час или напон да се исполнат одредени потреби. Ние ги користиме со највисок квалитет, длабоко циклус, поплавени батерии од најдобрите компании за производство на батеријата. Батериите се лесни за одржување и да ја задржите избалансиран задолжен со нашата единствена систем за балансирање на батеријата.

SPEC ЛИСТ НА ПРОИЗВОД

Download Now

Име на датотеката: Equipment_Portable_Power_System.pdf

50343 1791

Опрема Спецификации

 • 125VDC или 48VDC извор
 • Способни за снабдување на повеќе од 20,000 вати DC моќност
 • Напојува со оловни батерии
 • батеријата банки можат да бидат дизајнирани со некој засилувач час или напон
 • Trickle Сончевиот полнач за батерии за сопирање
 • Torsions осовина оценет за 7,000lbs
 • Води 48 "

стандардни димензии

Контактирајте со нас со вашите барања за да можеме да ги изградиме до вашите спецификации. Повик денес! (606) 639-2029

Опции

Можност да се изгради за користење со многу различни напони. Контактирајте со нас со вашите барања за да можеме да ги изградиме до вашите спецификации. Повик денес! (606) 639-2029

ИНДУСТРИ ОВАА централа може да се користи

Нови
општини
комуникации

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

 • Канцеларија:

  101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

 • Телефонски број:

  (606)-639 2029

 • Е-пошта:

  sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено