ВАША ДЕНЕСКА: (606)-639 2029

ОСЛОБОДНИ КАРИЕРА ВОЗИЛА

ОСЛОБОДНИ КАРИЕРА ВОЗИЛА

Johnson Industries е ваш доверлив произведувач и давател на возила со товарно оптоварување. Без разлика дали носите остатоци, набавки или луѓе, квалитетни товарни возила од Johnson Industries ќе ја завршат работата. Ние ги разбираме внатрешните работи на носителите на товарот и опремата од прва рака, бидејќи имаме практично искуство кое некои производители може да ги нема. Тоа добро зборува за квалитетот на опремата што ја произведува Џонсон Индустрис и ја објаснува непропусната репутација што ја заработивме со текот на годините.

Johnson Industries обезбедува голем број на носители на товарот за да ги задоволи потребите на индустријата. Johnson Industries произведува висококвалитетни превозни средства за безбедноста на операторот и ефикасноста на индустријата во која се користат. Од индустриските царински возила до системите за земање мостри, Johnson Industries е орган за рударска опрема и возила со товарно оптоварување. Контактирајте нè денес за да дознаете повеќе за товарни возила од Johnson Industries.

Џонсон индустрии товарни превозникот возила

Аеродромски транспортни возила

Аеродромски транспортни возила

ОСЛОБОДНИ КАРИЕРА ВОЗИЛА
Аеродроми за поддршка на возила

Аеродроми за поддршка на возила

ОСЛОБОДНИ КАРИЕРА ВОЗИЛА
Аеродромски превозник

Аеродромски превозник

ОСЛОБОДНИ КАРИЕРА ВОЗИЛА
Фабрички транспортни возила

Фабрички транспортни возила

ОСЛОБОДНИ КАРИЕРА ВОЗИЛА
Подвижни носачи на товарно возило

Подвижни носачи на товарно возило

ОСЛОБОДНИ КАРИЕРА ВОЗИЛА

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

  • Канцеларија:

    101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

  • Телефонски број:

    (606)-639 2029

  • Е-пошта:

    sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено