ВАША ДЕНЕСКА: (606)-639 2029

Стационарни Уни-систем за земање примероци за јаглен дупчалка со спирална бургија за земање мостри

Стационарни Уни-систем за земање примероци за јаглен дупчалка со спирална бургија за земање мостри

Џонсон индустрии е горд што ќе воведе стационарен систем за земање примероци на јаглен познат како UNI-SAMPLER, кој се здоби со светска репутација. Две од најголемите компании за лабораторија за земање јаглен во светот станаа лојални клиенти на овој супербрз систем за земање примероци. Johnson Industries Uni-Samplers, јаглен семплер, успешно функционираат низ САД, како и во Кина, Индија, Украина и Русија.

Како и со било која друга стока, потрошувачот и добавувачот на јаглен сакаат да бидат сигурни дека го добиваат и обезбедуваат точниот квалитет на производот. Стационарниот Uni-Sampler е јаглен за земање примероци кој беше развиен за добивање примероци на јаглен за тестирање од камиони за јаглен, железнички возила и речен или океански баржи со помош на штитник. Во зависност од потребите на клиентот, Уне-Самплер јаглеродниот семплер може да се произведува како стационарна монтирана пристаниште, мобилна единица, постројка што се поставува на железница или единица за монтирање на брод / брод.

Одликувајќи се со едноставен, солиден дизајн и брза првична инсталација, стационарниот Уне-Семплер јаглен семплер од Johnson Industries е одлично решение за проблемот со квалитетот на јагленот.

SPEC ЛИСТ НА ПРОИЗВОД

Download Now

Име на датотеката: Stationary_Uni_Sampler_Coal_Auger_Sampling_System.pdf

27848 1441

Опрема Спецификации

 • ЕДНОСТАВНИ, солиден дизајн
 • RAPID почетната инсталација
 • Е потребно само еден оператор
 • Одржување ниска
 • Релативно ниска цена
 • Само 1 2 фунти или на јаглен од секоја камион или железнички автомобил
 • Основниот разделување, дробење, и средно земање мостри се врши во рамките на областа на конус на собранието на дупчалка со спирална бургија
 • Reject паѓа веднаш се врати во камион или железнички автомобил се земаат мостри
 • Брз циклус пати се е можно (30 секунди целиот циклус)
 • Не се потребни никакви подвижни ленти или шејкер маси
 • Не е потребно рингишпил
 • Пример е заштитена времето
 • Операторот не треба да ја напушти кабината за да се добијат примероци
 • Е монтиран на столбовите за дополнителна стабилност при земање примероци

стандардни димензии

Контактирајте со нас со вашите барања за да можеме да ги изградиме до вашите спецификации. Повик денес! (606) 639-2029

Операторот Кабината Содржина

 • Греење
 • Климатизација
 • Осветлување
 • Сите Електрични контролс
 • Сите бум Контроли
 • Пример пристап
 • чување на примерокот
 • Тешки врата со Катанец

Претпријатијата се користи или МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ

рударската индустрија
јаглен

ОПЕРАТИВНИ УРЕДИ ЗА УРЕДОТ ЗА УРЕДОТ

Соединети Држави

Украина

Русија

Кина

Индија

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

 • Канцеларија:

  101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

 • Телефонски број:

  (606)-639 2029

 • Е-пошта:

  sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено