ВАША ДЕНЕСКА: (606)-639 2029

Морски Уни-систем за земање примероци за јаглен дупчалка со спирална бургија за земање мостри

Морски Уни-систем за земање примероци за јаглен дупчалка со спирална бургија за земање мостри

Џонсон Индустрис е горд што ќе воведе систем за земање на јаглен, познат како UNI-SAMPLER, кој доби светски репутација. Две од најголемите компании за лабораторија за земање јаглен во светот станаа лојални клиенти на овој супербрз систем за земање примероци. Уникатниот јаглероден примерок на Johnson Industries Uni-Samplers успешно работи низ САД, како и во Кина, Индија, Украина и Русија.

Како и со било која друга стока, потрошувачот и добавувачот на јаглен сакаат да бидат сигурни дека го примаат и обезбедуваат точниот квалитет на производот. Морски Uni-Sampler е јаглен семплер, кој беше развиен за да се добие примероци на јаглен за тестирање од речните или океанските брод со помош на штитник.

Одликувајќи се со едноставен, солиден дизајн и брза првична инсталација, Marine Uni-Sampler јаглеродниот семплер од Johnson Industries е одлично решение за земање мостри кое моментално се користи на реката Мисисипи.

SPEC ЛИСТ НА ПРОИЗВОД

Download Now

Име на датотеката: Marine_Uni_Sampler_Coal_Auger_Sampling_System.pdf

22045 785

Опрема Спецификации

 • издржлив дизајн
 • Дизел систем
 • Се движат самостојно или Затегнување прошетки Поттикнати
 • Програмабилни Џојстик контролс
 • Бум стандард 35 "
 • Пенетрација стандард 12 "
 • Обично Примероци на 200 "шлеп во 15 мин.
 • Reject паѓа назад во Barge
 • Само 2 оператори задолжителни
 • 3 4 фунти за јаглен по преземени пенетрација
 • Не подвижни ленти или шејкер маси бара
 • Примарен разделување, дробење, и средно земање мостри се врши на седница сврделот
 • Температурна сонда на сврделот

стандардни димензии

Контактирајте со нас со вашите барања за да можеме да ги изградиме до вашите спецификации. Повик денес! (606) 639-2029

Операторот Кабината Содржина

 • Греење
 • Климатизација
 • Осветлување
 • Сите бум Контроли
 • Пример пристап
 • чување на примерокот
 • Тешки врата со Катанец

Претпријатијата се користи или МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ

рударската индустрија
јаглен

ОПЕРАТИВНИ УРЕДИ ЗА УРЕДОТ ЗА УРЕДОТ

Соединети Држави

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

 • Канцеларија:

  101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

 • Телефонски број:

  (606)-639 2029

 • Е-пошта:

  sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено