ВАША ДЕНЕСКА:(606) 639-2029

Линеарни Примерок на колекционерот

Линеарни Примерок на колекционерот

Во случаи кога собираат примероци треба да бидат подредени од продавач, потребен е систем за складирање на поделби. Johnson Industries обезбедува линеарни и системи за собирање примероци од примероци за нашите системи за земање примероци на јаглен Уни-Семплер. Линеарниот систем за земање на јаглен е линеарна машина за индексирање со пластични контејнери со тешки услови. ЛинеаренЈаглен семплерСистемот може да биде изграден за да се приспособат 2 на продавачите на 8. Системот може да се ракува локално или од далечина.

Одликувајќи се со едноставен, солиден дизајн и брза почетна инсталација, линеарен примерок колектор од Johnson Industries е одличноЈаглен семплерРаствор за складирање што се користи.

 

SPEC ЛИСТ НА ПРОИЗВОД

Download Now

Име на датотеката: Linear_Sample_Collector_Coal_Auger_Sampling_System.pdf

15124 825

Опрема Спецификации

 • Притисни копче за контрола
 • Управувано од Линеарна побудувачкиот
 • Саладин Контролирани
 • Силен пластични канти со рачки
 • Нерѓосувачки челик градежни

стандардни димензии

Зависи од бројот на канистри потребно. Контакт со нас со вашите барања, па ние може да се изгради на вашиот спецификации. Повик денес !! (606) 639-2029

Опции

 • Екран на допир Покажи

Може да се изгради за да 2 8 канистри. Контакт со нас со вашите барања, па ние може да се изгради на вашиот спецификации. Повик денес !! (606) 639-2029

 

Претпријатијата се користи или МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ

 
рударската индустрија
јаглен
 

 

Уредите што работат во

Соединети Држави

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

 • Канцеларија:

  101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

 • Телефонски број:

  (606)-639 2029

 • Е-пошта:

  sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено