ВАША ДЕНЕСКА: (606)-639 2029

Рингишпил Примерок на колекционерот

Рингишпил Примерок на колекционерот

Во случаи кога собраните примероци на јаглен треба да бидат подредени од продавач, потребен е систем за складирање на поделби. Johnson Industries обезбедува линеарни и системи за собирање примероци од примероци за нашите системи за земање примероци на јаглен Уни-Семплер. Системот за земање на јаглен од јаглен е ротациона машина за индексирање со пластични контејнери со тешки услови. Системот за земање на јаглен од јаглен може да се изгради за да се приспособат 6 на продавачите на 15. Системот може да се ракува локално или од далечина.

Одликувајќи се со едноставен, солиден дизајн и брза првична инсталација, кароселниот примерок од Johnson Industries е одличен раствор за разделување на јаглен, кој се користи во целиот свет.

SPEC ЛИСТ НА ПРОИЗВОД

Download Now

Име на датотеката: Carousel_Sample_Collector_Coal_Auger_Sampling_System.pdf

22524 1364

Опрема Спецификации

 • Притисни копче за контрола
 • Водени од 480V 3-фаза 1hp мотор
 • Саладин Контролирани
 • Силен пластични канти
 • челична конструкција

стандардни димензии

Зависи од бројот на потребни канистри. Контактирајте со нас со вашите барања за да можеме да ги изградиме до вашите спецификации. Повик денес! (606) 639-2029

Опции

 • Екран на допир Покажи

Може да се изгради за да 6 12 канистри. Контакт со нас со вашите барања, па ние може да се изгради на вашиот спецификации. Повик денес !! (606) 639-2029

Претпријатијата се користи или МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ

рударската индустрија
јаглен

Уредите што работат во

Соединети Држави

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

 • Канцеларија:

  101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

 • Телефонски број:

  (606)-639 2029

 • Е-пошта:

  sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено