ВАША ДЕНЕСКА: (606)-639 2029

Возила за дизел товар

Возила за дизел товар

Товар на оператор на Џонсон индустрии Дизел е одлична алатка за превоз на товар под или над земја. КС 48, 3 цилиндричен Deutz мотор обезбедува доволно енергија за влечни или влечење. Постои тешки, индивидуално, брзински автоматски менувач 3. Оператор на дизел Товар можат да бидат опремени со или ниска насочена, влажни сопирачки диференцијал (максимална брзина од 15 18-mph) или D60 задниот крај со диск сопирачки (максимална брзина од 35 40-mph). дизајн на кабината-над овозможува лесен пристап до моторот и преносот за одржување. На предната оска е тешка должност, цилиндричен дизајн. На рамен кревет е направен за тешки употреба и може да се направи да шутнат. Други карактеристики вклучуваат серво волан, елипсовидна извори, предни и задни LED светла, сигурносни појаси, и рог.

Со сите карактеристики што ви треба, Дизел Товар оператор на индустрии од Џонсон има издржливост за работа и може да се користи во целиот свет во рударството, аеродроми, фабрики, магацини, изградба, болниците, или општините. Без оглед на вашиот бизнис, оператор на дизел Товар е голем решение за персоналот на вашата индустрија и снабдување потреби превозникот.

SPEC ЛИСТ НА ПРОИЗВОД

Download Now

Име на датотеката: Diesel_Burden_Carrier_Vehicles.pdf

45524 1625

Спецификации на возилото

  • 48 HP, 3 цилиндричен Deutz мотор
  • 3-брзински автоматски менувач
  • Планетарен Влажни сопирање Диференцијални
  • Лед Светлини
  • Кабина во текот дизајн за лесно одржување
 • Сигурносен појас
 • перница Седишта
 • Управување со енергија
 • Тешки лист пролетта суспензија
 • рог

стандардни димензии

Контактирајте со нас со вашите барања за да можеме да ги изградиме до вашите спецификации. Повик денес! (606) 639-2029

Факултативна дополнување или замена

 • Предни диск сопирачки
 • депонија Кревет
 • strobe светлината
 • Противпожарен апарат
 • D60 Диференцијални

Претпријатијата се користи или МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ

Аеродроми
фабрики
магацини
градежни фирми и претпријатија
рударската индустрија
сол за рударство
јаглен
молибден рударство
цинк рударство
поташа руди
злато Рударство
рок за рударство
Болници
Голф
колеџи
општини
забавни паркови
каменоломи

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

 • Канцеларија:

  101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

 • Телефонски број:

  (606)-639 2029

 • Е-пошта:

  sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено