ВАША ДЕНЕСКА: (606)-639 2029

Возила за товарно оптоварување на товар

Возила за товарно оптоварување на товар

Johnson Industries е ваш доверлив произведувач и давател на возила со носивост на товар на товар. Без разлика дали носите остатоци, материјали или луѓе, квалитетни товарни возила од Johnson Industries ќе ја завршат работата. Ние ги разбираме внатрешното работење на носачите на носачи на возила и опремата од прва рака, бидејќи имаме искуство во рацете на некои производители. Тоа добро зборува за квалитетот на опремата што ја произведува Џонсон Индустрис и ја објаснува непропусната репутација што ја заработивме со текот на годините.

Johnson Industries обезбедува низа возила за транспорт на носивост за задоволување на потребите на индустријата. Johnson Industries произведува висококвалитетни превозни средства за товарни возила за безбедност и ефикасност на рударите и рударската индустрија. Од индустриски товарни возила, до системи за земање примероци, Johnson Industries е орган за рударска опрема и возила со носивост на комунални товари. Контактирајте нè денес за да дознаете повеќе за транспортните возила од товарно оптоварување од Johnson Industries.

Џонсон индустрии комунални товар носачи на возила

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

  • Канцеларија:

    101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

  • Телефонски број:

    (606)-639 2029

  • Е-пошта:

    sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!