ВАША ДЕНЕСКА: (606)-639 2029

Земја Поддршка Комунални Камион Фабрика Транспортни возила

Земја Поддршка Комунални Камион Фабрика Транспортни возила

Возилата за транспорт на фабрички товарни возила на земјата за подршка беа изградени специјално за авионската и фабричката индустрија. Возилата за транспорт на фабрики во фабриката за подршка на копнени возила имаат многу моќ за влечење или влечење на работни места во и околу мали аеродроми. Johnson Industries произведува возила со висококвалитетни товарни возила, како што се возините возила за фабрика за подмачкување на земјата, за безбедност и ефикасност. Од индустриски должност автомобили, до системи за земање примероци, Johnson Industries е орган за рударска опрема и фабрички транспортни возила.

Со карактеристики како континуиран, трифазен мотор со мотори, со голема брзина со диференцијален диференцијал 10 и контролор за засилувач 2, возилата за фабрички транспорт на фабриката за подмачкување на подземни возила се универзално влечно возило за аеродроми. Одликувајќи се со предни и задни осовини на 550 lb, динамично сопирање и паметен полнач што може да се програмира, возилата за фабрички транспорт од Ground Support Utility од Johnson Industries е одлично решение за потребите за влечење на фабричката индустрија.

SPEC ЛИСТ НА ПРОИЗВОД

Download Now

Име на датотеката: Ground_Support_Utility_Truck_Factory_Trasnportation_Vehicles.pdf

42592 2024

Спецификации на возилото

 • Предната оска проценува на 3,500 фунти
 • Задната оска проценува на 3,500 фунти
 • Програмабилни паметни полначот
 • 10 КС континуирано три фаза AC мотор
 • Висок вртежен момент 2 брзина Диференцијални
 • 7 "Кочници задниот валјак
 • 550 Засилувачи AC контролор
 • Затворени 500 Засилувачи Електромагнетниот
 • 205 AH батерии (14kW-HR)
 • Камион Стил Управниот
 • Лед Светлини
 • паника Прекини
 • Прилагодлив максимална брзина
 • Back-up Звучен сигнал
 • рог
 • Опашка / за сопирачките / Автономија Светлини
 • LCD екран за следење
  • Забрза
  • RPM
  • Број на километража
  • моторни температура
  • Температура контролор
  • Состојба на плаќање
 • Безбедносни карактеристики
  • Несакани поместување кревет за пристап за одржување
  • Мора да се прекине да се избере спротивна насока
  • Тајмер исклучи возилото без надзор
  • Динамично сопирање
  • Ремени седиште и хип потпирачи

Перформансите и големината

 • Носивост: 2,500lbs
 • Забавува капацитет: 5,000lbs
 • големина кревет: 48 "широк x 94" долга
 • Максимална брзина: 25mph

Факултативна дополнување или замена

 • Задна Влажни Кочници
 • Предни диск сопирачки
 • Батерија наводнување систем
 • Странични шини за Кревет
 • strobe светлината
 • пулсот на педалите

Претпријатијата се користи или МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ

Аеродроми
фабрики
магацини
градежни фирми и претпријатија
рударската индустрија
сол за рударство
јаглен
молибден рударство
цинк рударство
поташа руди
злато Рударство
рок за рударство
Болници
Голф
колеџи
општини
забавни паркови
каменоломи

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

 • Канцеларија:

  101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

 • Телефонски број:

  (606)-639 2029

 • Е-пошта:

  sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено