ВАША ДЕНЕСКА: (606)-639 2029

Фабрички Превоз Камион возила

Фабрички Превоз Камион возила

Нашите компактни, тешки транспортни возила во фабриките може да се користат во било која индустрија. Фабричкиот камион за транспорт на возила може да се модифицира или редизајнира за да ги задоволи повеќето барања на купувачи. Johnson Industries произведува висококвалитетни фабрички транспортни возила и камиони за фабрички транспорт за безбедност и ефикасност. Од индустриски должност автомобили, до фабрички транспортни камиони, Johnson Industries е орган за рударска опрема и фабрички транспортни возила.

Со функции како 7.2 HP SepEx мотор, задните барабан-сопирачки 7 и програмскиот паметен полнач, фабрички транспортни камиони од Johnson Industries се разноврсни возила за транспорт на фабрики кои можат да се користат во многу индустрии. Одликувајќи се кон паника и 3500-4000 lb предните и задните осовини, фабрички транспортни камиони од Johnson Industries е одлично решение за потребите на фабричките возила во вашата индустрија.

SPEC ЛИСТ НА ПРОИЗВОД

Download Now

Име на датотеката: Factory_Trasnportation_Truck_Vehicles.pdf

24486 1418

Спецификации на возилото

 • Предната оска проценува на 3,500 фунти
 • Задната оска проценува на 4,000 фунти
 • Програмабилни паметни полначот
 • 7.2 HP SepEx мотор
 • Висок вртежен момент 2 брзина Диференцијални
 • 7 "Кочници задниот валјак
 • Sepex контролор
 • 4 - 205 AH 12V Батерии
 • Камион Стил Управниот
 • Раководител светла
 • паника Прекини
 • Back-up Звучен сигнал
 • рог
 • Опашка / за сопирачките / Автономија Светлини
 • монитор на батеријата
 • Гласот сигнализација систем
 • USB Станица за полнење
 • Безбедносни карактеристики
  • Може да биде програмиран така што возилото нема да ја менува својата насока, освен ако не целосно запрен
  • Динамично сопирање
  • Сигурносен појас

Стандардни димензии:

 • Ширина: 48 "
 • Должина: 120 "
 • Висина: 66 "(со кабина како што е прикажано)

Факултативна дополнување или замена

 • Задна Влажни Кочници
 • Предни диск сопирачки
 • Шини / Страни за кревет
 • пулсот на педалите
 • Бришачи
 • strobe светлината
 • Противпожарен апарат

Претпријатијата се користи или МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ

Аеродроми
фабрики
магацини
градежни фирми и претпријатија
рударската индустрија
сол за рударство
јаглен
молибден рударство
цинк рударство
поташа руди
злато Рударство
рок за рударство
Болници
Голф
колеџи
општини
забавни паркови
каменоломи

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

 • Канцеларија:

  101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

 • Телефонски број:

  (606)-639 2029

 • Е-пошта:

  sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено