ВАША ДЕНЕСКА: (606)-639 2029

Воздухопловни возила за аеродром за дизел товар

Воздухопловни возила за аеродром за дизел товар

Возилата за поддршка на аеродромските возила на Џонсон Индустрис Дизел Бурден Нориер е одлична алатка за влечење товар под или над земја. 48 КС, цилиндар 3 мотор Deutz обезбедува многу енергија за влечење или влечење. Постои тежок, индивидуализиран, 3 брзински автоматски менувач. Возилата за поддршка на аеродромите на аеродромите на Diesel Burden Carrier можат да бидат опремени со нисконапонски диференцијал за мокро сопирачка (максимална брзина на 15-18 милји) или D60 заден дел со диск сопирачки (максимална брзина од 35-40 mph). Дизајнот на кабината овозможува лесен пристап до моторот и преносот за одржување. Предната оска е тежок, тубуларен дизајн. Рамен кревет е направен за тешки употреба и може да се направи за отстранување. Други карактеристики вклучуваат серво волан, елиптични извори, предни и задни LED светла, безбедносни ремени и рог.

Со сите карактеристики што ви се потребни, возилата за поддршка на аеродромите на Diesel Burden Carrier од Johnson Industries имаат издржливост за оваа работа и може да се користат во целиот свет во рударството, аеродромите, фабриките, магацините, градежништвото, болниците или општините. Без оглед на вашиот бизнис, возилата за поддршка на аеродромите на аеродромите Diesel Burden Carrier е одлично решение за персоналот на вашата индустрија и потребите на снабдувачите на снабдувањето.

SPEC ЛИСТ НА ПРОИЗВОД

Download Now

Име на датотеката: Diesel_Burden_Carrier_Airport_Ground_Support_Vehicles.pdf

20577 1324

Спецификации на возилото

  • 48 HP, 3 цилиндричен Deutz мотор
  • 3-брзински автоматски менувач
  • Планетарен Влажни сопирање Диференцијални
  • Лед Светлини
  • Кабина во текот дизајн за лесно одржување
 • Сигурносен појас
 • перница Седишта
 • Управување со енергија
 • Тешки лист пролетта суспензија
 • рог

стандардни димензии

Контактирајте со нас со вашите барања за да можеме да ги изградиме до вашите спецификации. Повик денес! (606) 639-2029

Факултативна дополнување или замена

 • Предни диск сопирачки
 • депонија Кревет
 • strobe светлината
 • Противпожарен апарат
 • D60 Диференцијални

Претпријатијата се користи или МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ

Аеродроми
фабрики
магацини
градежни фирми и претпријатија
рударската индустрија
сол за рударство
јаглен
молибден рударство
цинк рударство
поташа руди
злато Рударство
рок за рударство
Болници
Голф
колеџи
општини
забавни паркови
каменоломи

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

 • Канцеларија:

  101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

 • Телефонски број:

  (606)-639 2029

 • Е-пошта:

  sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено