ВАША ДЕНЕСКА:(606) 639-2029

Возила на аеродромски превозници

Возила на аеродромски превозници

Нашите компактни, цврсти аеродроми превозникот возила може да се користи во било која индустрија. Грузовите камиони со товар на товар може да се модифицираат или редизајнираат за да ги исполнат повеќето барања на купувачи. Johnson Industries произведува висококвалитетни аеродромски превозни средства и аеродромски камиони за безбедност и ефикасност. Од индустриски товарни возила, до аеродромски камиони, Johnson Industries е орган за рударска опрема и возила на аеродромски превозници.

Со функции како 7.2 HP SepEx мотор, задните барабан-сопирачки 7 и паметниот полнач што се програмираат, аеродромските камиони од Johnson Industries се разноврсни возила на аеродромски превозници кои можат да се користат за многу индустрии. Од паничко исклучување и предни и задни оски 3500-4000 lb, фабричките камиони од Johnson Industries е одлично решение за потребите на аеродромските возила на вашата индустрија.

 

SPEC ЛИСТ НА ПРОИЗВОД

Download Now

Име на датотеката: Airport_Carrier_Vehicles.pdf

11136 603

Спецификации на возилото

 • Предната оска проценува на 3,500 фунти
 • Задната оска проценува на 4,000 фунти
 • Програмабилни паметни полначот
 • 7.2 HP SepEx мотор
 • Висок вртежен момент 2 брзина Диференцијални
 • 7 "Кочници задниот валјак
 • Sepex контролор
 • 4 - 205 AH 12V Батерии
 • Камион Стил Управниот
 • Раководител светла
 • паника Прекини
 • Back-up Звучен сигнал
 • рог
 • Опашка / за сопирачките / Автономија Светлини
 • монитор на батеријата
 • Гласот сигнализација систем
 • USB Станица за полнење
 • Безбедносни карактеристики
  • Може да биде програмиран така што возилото нема да ја менува својата насока, освен ако не целосно запрен
  • Динамично сопирање
  • Сигурносен појас

Стандардни димензии:

 • Ширина: 48 "
 • Должина: 120 "
 • Висина: 66 "(со кабина, како што е прикажано)

Факултативна дополнување или замена

 • Задна Влажни Кочници
 • Предни диск сопирачки
 • Шини / Страни за кревет
 • пулсот на педалите
 • Бришачи
 • strobe светлината
 • Противпожарен апарат

 

Претпријатијата се користи или МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ

Аеродроми
фабрики
 
магацини
 
градежни фирми и претпријатија
 
рударската индустрија
сол за рударство
 
јаглен
 
молибден рударство
 
цинк рударство
поташа руди
 
злато Рударство
 
рок за рударство
 
Болници
Голф
 
колеџи
 
општини
 
забавни паркови
каменоломи

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

 • Канцеларија:

  101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

 • Телефонски број:

  (606)-639 2029

 • Е-пошта:

  sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено