ВАША ДЕНЕСКА: (606)-639 2029

Мобилни Уни-систем за земање примероци за јаглен дупчалка со спирална бургија за земање мостри

Мобилни Уни-систем за земање примероци за јаглен дупчалка со спирална бургија за земање мостри

Џонсон Индустрис е горда што ќе воведе јаглен земање мостри систем познат како Mobile UNI-SAMPLER, кој се здоби со светска репутација. Две од најголемите компании за лабораторија за земање јаглен во светот станаа лојални клиенти на овој супербрз систем за земање примероци. Уникатниот јаглероден примерок на Johnson Industries Uni-Samplers успешно работи низ САД, како и во Кина, Индија, Украина и Русија.

Како и со било која друга стока, потрошувачот и добавувачот на јаглен сакаат да бидат сигурни дека го примаат и обезбедуваат точниот квалитет на производот. Mobile Uni-Sampler е јаглен за земање примероци кој беше развиен за добивање примероци на јаглен за тестирање од камиони за јаглен, железнички возила и речен или океански баржи со помош на штитник. Во зависност од потребите на купувачот, примерокот за јаглен Uni-Sampler може да се произведува како стационарна монтирана пристаниште, мобилна единица, монтирана на железничка пруга или монтирана со брод / брод.

Одликувајќи се со едноставен, непропустлив дизајн и брза првична инсталација, мобилниот Уни-Семплер јаглен семплер од Johnson Industries е одлично решение кое се користи во целиот свет во сол рудници, рудници за јаглен, рудници од молибден, рудници за цинк, рудници за рудниците, рудници за злато, рок Рудници.

SPEC ЛИСТ НА ПРОИЗВОД

Download Now

Име на датотеката: Mobile_Uni_Sampler_Coal_Auger_Sampling_System.pdf

24266 1368

Опрема Спецификации

 • ЕДНОСТАВНИ, солиден дизајн
 • RAPID почетната инсталација
 • Е потребно само еден оператор
 • Одржување ниска
 • Релативно ниска цена
 • Само 1 2 фунти или на јаглен од секоја камион или железнички автомобил
 • Основниот разделување, дробење, и средно земање мостри се врши во рамките на областа на конус на собранието на дупчалка со спирална бургија
 • Reject паѓа веднаш се врати во камион или железнички автомобил се земаат мостри
 • Брз циклус пати се е можно (30 секунди целиот циклус)
 • Не се потребни никакви подвижни ленти или шејкер маси
 • Пример е заштитена времето
 • Операторот не треба да ја напушти кабината за да се добијат примероци
 • брзо може да се пресели на нова локација, ако е потребно

стандардни димензии

Контактирајте со нас со вашите барања за да можеме да ги изградиме до вашите спецификации. Повик денес! (606) 639-2029

Операторот Кабината Содржина

 • Греење
 • Климатизација
 • Осветлување
 • Сите Електрични контролс
 • Сите бум Контроли
 • Пример пристап
 • чување на примерокот
 • Тешки врата со Катанец

Претпријатијата се користи или МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ

рударската индустрија
јаглен

ОПЕРАТИВНИ УРЕДИ ЗА УРЕДОТ ЗА УРЕДОТ

Соединети Држави

Украина

Русија

Кина

Индија

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

 • Канцеларија:

  101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

 • Телефонски број:

  (606)-639 2029

 • Е-пошта:

  sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено