ВАША ДЕНЕСКА: (606)-639 2029

Линеарни Примерок на колекционерот

Линеарни Примерок на колекционерот

In instances where samples collected need to be sorted by vendor, a dividing storage system is needed. Johnson Industries provides both linear and carousel sample collecting systems for our Uni-Sampler coal sampler systems. The linear coal sampler system is a linear indexing machine with heavy duty plastic containers. The linear coal sampler Системот може да биде изграден за да се приспособат 2 на продавачите на 8. Системот може да се ракува локално или од далечина.

Featuring a simple, rugged design, and rapid initial installation, the Linear Sample Collector from Johnson Industries is a great coal sampler storage solution used.

SPEC ЛИСТ НА ПРОИЗВОД

Download Now

Име на датотеката: Linear_Sample_Collector_Coal_Auger_Sampling_System.pdf

15915 835

Опрема Спецификации

 • Притисни копче за контрола
 • Управувано од Линеарна побудувачкиот
 • Саладин Контролирани
 • Силен пластични канти со рачки
 • Нерѓосувачки челик градежни

стандардни димензии

Зависи од бројот на потребни канистри. Контактирајте со нас со вашите барања за да можеме да ги изградиме до вашите спецификации. Повик денес! (606) 639-2029

Опции

 • Екран на допир Покажи

Can build for 2 to 8 Canisters. Contact us with your requirements so we can build to your specifications. Call Today!! (606) 639-2029

Претпријатијата се користи или МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ

рударската индустрија
јаглен

Уредите што работат во

Соединети Држави

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

 • Канцеларија:

  101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

 • Телефонски број:

  (606)-639 2029

 • Е-пошта:

  sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено