ВАША ДЕНЕСКА: (606)-639 2029

Земање мостри Форма систем Цитат

Uni-Уред за земање примероци Цитат Форма

Johnson Industries е горд што ќе воведе систем за земање примероци на јаглен познат како UNI-SAMPLER, кој има светски репутација. Да се ​​поврзеш со Johnson Industries за нашите Уни-Семплер системи за земање јаглен, користете ја формата подолу или ни пишете на sales@johnsonindustriesinc.com.

Стационарни Уни-семплер

Железнички монтирани Уни-семплер

Мобилни Уни-семплер

Морски Уни-семплер

Рингишпил Уни за земање примероци на колекционерот

Линеарни Уни за земање примероци на колекционерот

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

  • Канцеларија:

    101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

  • Телефонски број:

    (606)-639 2029

  • Е-пошта:

    sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено