ВАША ДЕНЕСКА: (606)-639 2029

Железнички монтирани Уни-дупчалка со спирална бургија за земање примероци за јаглен систем за земање мостри

Железнички монтирани Уни-дупчалка со спирална бургија за земање примероци за јаглен систем за земање мостри

Џонсон Индустрис е горда што ќе воведе јаглен земање мостри Систем познат како UNI-SAMPLER, монтиран на железничката пруга, кој има светски репутација. Две од најголемите компании за лабораторија за земање јаглен во светот станаа лојални клиенти на овој супербрз систем за земање примероци. Johnson Industries Uni-Samplers, јаглен семплер, успешно функционираат низ САД, како и во Кина, Индија, Украина и Русија.

Како и со било која друга стока, потрошувачот и добавувачот на јаглен сакаат да бидат сигурни дека го добиваат и обезбедуваат точниот квалитет на производот. Uni-Sampler е јаглероден примерок кој беше развиен за да се добијат примероци од јаглен за тестирање од камиони за јаглен, железнички возила и речни или океански брод со користење на штитник. Во зависност од потребите на клиентот, Уне-Самплер јаглеродниот семплер може да се произведува како стационарна монтирана пристаниште, мобилна единица, постројка што се поставува на железница или единица за монтирање на брод / брод.

Одликувајќи се со едноставен, солиден дизајн и брза првична инсталација, UPS Sampler јаглероден примерок од Johnson Industries е одлично решение кое се користи во целиот свет.

SPEC ЛИСТ НА ПРОИЗВОД

Download Now

Име на датотеката: Rail_Mounted_Uni_Sampler_Coal_Auger_Sampling_System.pdf

25061 1418

Опрема Спецификации

 • Дизел хидростатички диск
 • ЕДНОСТАВНИ, солиден дизајн
 • RAPID почетната инсталација
 • Е потребно само еден оператор
 • Одржување ниска
 • Релативно ниска цена
 • Само 1 2 фунти или на јаглен од секоја камион или железнички автомобил
 • Основниот разделување, дробење, и средно земање мостри се врши во рамките на областа на конус на собранието на дупчалка со спирална бургија
 • Reject паѓа веднаш се врати во камион или железнички автомобил се земаат мостри
 • Брз циклус пати се е можно (30 секунди целиот циклус)
 • Не се потребни никакви подвижни ленти или шејкер маси
 • Пример е заштитена времето
 • Операторот не треба да ја напушти кабината за да се добијат примероци
 • Е самоодни на железничкиот да ги тестираат вагони

стандардни димензии

Контактирајте со нас со вашите барања за да можеме да ги изградиме до вашите спецификации. Повик денес! (606) 639-2029

Операторот Кабината Содржина

 • Греење
 • Климатизација
 • Осветлување
 • Сите Електрични контролс
 • Tramming Контроли
 • Пример пристап
 • чување на примерокот
 • Тешки врата со Катанец

Претпријатијата се користи или МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ

рударската индустрија
јаглен

ОПЕРАТИВНИ УРЕДИ ЗА УРЕДОТ ЗА УРЕДОТ

Соединети Држави

Индија

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

 • Канцеларија:

  101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

 • Телефонски број:

  (606)-639 2029

 • Е-пошта:

  sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено