ВАША ДЕНЕСКА: (606)-639 2029

Фабрички транспортни возила

Фабрички транспортни возила

Johnson Industries е вашиот доверлив производител и снабдувач на фабрички транспортни возила. Без разлика дали носите остатоци, материјали или луѓе, квалитетни фабрички транспортни возила од Johnson Industries ќе ја завршат работата. Ние ги разбираме внатрешните работи на фабрички транспортни возила и опрема од прва рака, бидејќи имаме практично искуство што некои производители може да ги нема. Тоа добро зборува за квалитетот на опремата што ја произведува Џонсон Индустрис и ја објаснува непропусната репутација што ја заработивме со текот на годините.

Johnson Industries обезбедува голем број на фабрички транспортни возила за да ги задоволи потребите на индустријата. Johnson Industries произведува висококвалитетни возила за фабрички транспорт за безбедноста на операторот и ефикасноста на индустријата во којашто се користат. Од индустриски товарни возила до системи за земање мостри, Johnson Industries е орган за рударска опрема и возила за фабрички транспорт. Контактирајте со нас денес за да дознаете повеќе за фабрички транспортни возила од Johnson Industries.

Џонсон индустрии Фабрика Транспортни возила

Фабрички Превоз Камион возила

Фабрички Превоз Камион возила

Фабрички транспортни возила
Супер камион Фабрика Транспортни возила

Супер камион Фабрика Транспортни возила

Фабрички транспортни возила
Дизел-товарно возило за пренос на возила

Дизел-товарно возило за пренос на возила

Фабрички транспортни возила
36V Скутер Фабрика Транспортни возила

36V Скутер Фабрика Транспортни возила

Фабрички транспортни возила

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

  • Канцеларија:

    101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

  • Телефонски број:

    (606)-639 2029

  • Е-пошта:

    sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено