ВАША ДЕНЕСКА: (606)-639 2029

Супер камиони со товарно оптоварување

Супер камиони со товарно оптоварување

Johnson Industries, производител на SuperCar со стотици индустриски докажани единици на работа во деловната заедница на Америка, е горд што го претстави возилото со превозникот на товарно моторно возило Super Truck. Вграден со вниманието на купувачите, овој тежок, батериски персонал и / или товарни возила со тешки услови за работа, е еден "тежок камион".

Споредете ја стандардната опрема на Супер Truck, максималната брзина на 17 милји на час (натоварено со 14 mph), челични тело од 11, тубуларна рамка, тврд државен контролор 400 и индустриски докажани компоненти на натпреварот, а потоа се согласувате со Super Truck Товарно возило носивост е наменето да стане фаворит во индустријата. Возилата на превозникот "Супер камион" од Johnson Industries можат да се користат во целиот свет во рударството, аеродромите, фабриките, магацините, градежништвото, болниците или општините.

SPEC ЛИСТ НА ПРОИЗВОД

Download Now

Име на датотеката: Super_Truck_Burden_Carrier_Vehicles.pdf

45165 1559

Спецификации на возилото

 • 48V Исто Возбудени или серија рана систем
 • Предната оска проценува на 3,500lbs
 • Задна осовина проценува на 3,200lbs
 • Моторно сопирање бенд
 • Камион Стил Управниот кутија
 • Лед Светлини
 • паника Префрли
 • рог

стандардни димензии

Контактирајте со нас со вашите барања за да можеме да ги изградиме до вашите спецификации. Повик денес! (606) 639-2029

Достапни опции

 • Кабината
 • Предни диск сопирачки
 • депонија Кревет
 • strobe светлината
 • Противпожарен апарат

Претпријатијата се користи или МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ

Аеродроми
фабрики
магацини
градежни фирми и претпријатија
рударската индустрија
сол за рударство
јаглен
молибден рударство
цинк рударство
поташа руди
злато Рударство
рок за рударство
Болници
Голф
колеџи
општини
забавни паркови
каменоломи

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

 • Канцеларија:

  101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

 • Телефонски број:

  (606)-639 2029

 • Е-пошта:

  sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено