ВАША ДЕНЕСКА: (606)-639 2029

Аеродромски транспортни возила

Аеродромски транспортни возила

Johnson Industries е вашиот доверлив производител и давател на аеродромски возила. Без разлика дали носите остатоци, материјали или луѓе, квалитетни аеродромски возила од Johnson Industries ќе ја завршат работата. Ние ги разбираме внатрешното работење на аеродромските возила и опремата од прва рака, бидејќи имаме практично искуство што некои производители можеби немаат. Тоа добро зборува за квалитетот на опремата што ја произведува Џонсон Индустрис и ја објаснува непропусната репутација што ја заработивме со текот на годините.

Johnson Industries обезбедува голем број аеродромски возила за да ги задоволи потребите на индустријата. Johnson Industries произведува висококвалитетни возила за превоз на аеродроми за безбедноста на операторот и ефикасноста на индустријата во која се користат. Од индустриските возила до системи за земање примероци, Johnson Industries е орган за рударска опрема и возила за аеродромот. Контактирајте нè денес за да дознаете повеќе за возилата на аеродромот од Johnson Industries.

Џонсон индустрии аеродром транспортни возила

Аеродромски транспортни возила

Аеродромски транспортни возила

Аеродромски транспортни возила
Супер камион аеродром транспортни возила

Супер камион аеродром транспортни возила

Аеродромски транспортни возила
AC комунални возила Аеродром транспортни возила

AC комунални возила Аеродром транспортни возила

Аеродромски транспортни возила
36V Скутер Аеродром Транспортни возила

36V Скутер Аеродром Транспортни возила

Аеродромски транспортни возила

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

  • Канцеларија:

    101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

  • Телефонски број:

    (606)-639 2029

  • Е-пошта:

    sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено