ВАША ДЕНЕСКА: (606)-639 2029

36V Скутер аеродромски превозник

36V Скутер аеродромски превозник

Нашиот компактен, тежок скутер може да се користи во било која индустрија. Ако се уморни од одење и треба возило на аеродромски превозници што ќе изгуби многу пара чевли, тоа е тоа. Иако компактна, нашето возило на аеродромот 36V Scooter има импресивна влечна сила и моќност, со стабилност на четири тркала и докажани компоненти избрани за да дадат долга трајна услуга. Скутер аеродромот превозникот возила беа дизајнирани и изградени за маневрирање и сигурност додека се движат околу на работа. Тие исто така можат да бидат редизајнирани за да ги исполнат повеќето, ако не и сите, барања на купувачите.

Кога поминувате низ големи објекти, како што се фабрики, аеродроми, болници, колеџи и магацини, тежок, маневрирачки акумулаторски превозник на 36V скутер од Johnson Industries е одлично решение за вашиот персонал. Сигурен и компактен за тесни простори, овој скутер на аеродромски превозник на 36V ќе биде одлично средство за вашиот персонал и објект.

SPEC ЛИСТ НА ПРОИЗВОД

Download Now

Име на датотеката: V36_Scooter_Airport_Carrier.pdf

17934 1074

Спецификации на возилото

 • Предната оска проценува на 3,500 фунти
 • 36V систем за батерии со полнач
 • Континуирано 2HP серија мотор
 • Дана H-12 Стил диференцијал со 7 "задни барабани
 • 36V Кертис контролор
 • Камион Стил Управниот
 • паника Префрли
 • рог
 • Преклопете го надолу седиште кога безбедносните ремени
 • гумени браници

Перформансите и големината

Контактирајте со нас со вашите барања за да можеме да ги изградиме до вашите спецификации. Повик денес! (606) 639-2029

Факултативна дополнување или замена

Контакт со нас денес за повеќе информации со повикување (606)-639 2029.

Претпријатијата се користи или МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ

Аеродроми
фабрики
магацини
градежни фирми и претпријатија
рударската индустрија
сол за рударство
јаглен
молибден рударство
цинк рударство
поташа руди
злато Рударство
рок за рударство
Болници
Голф
колеџи
општини
забавни паркови
каменоломи

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

 • Канцеларија:

  101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

 • Телефонски број:

  (606)-639 2029

 • Е-пошта:

  sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено