ВАША ДЕНЕСКА: (606)-639 2029

Земја Поддршка комунални Камион аеродром превозник

Земја Поддршка комунални Камион аеродром превозник

Аеродромот Carrier Utility Truck Utility е изграден специјално за авионската индустрија. Аеродромскиот превозник на копнената подршка за камион има многу моќ за влечење или влечење на работни места во и околу мали аеродроми. Johnson Industries произведува висококвалитетен аеродромски превозник како носител на аеродромот за подземни водичи за безбедност и ефикасност. Од индустриски товарни возила, до системи за земање примероци, Johnson Industries е орган за рударска опрема и аеродромски превозник.

Со функции како континуиран, трифазен мотор со трифазен мотор, диференцијален диференцијал со брзина 10 и контролор за AC засилувач 2HP, аеродромскиот превозник на земјата за поддршка на приземјето е разноврсна влечно возило за аеродроми. Одликувајќи се со предни и задни оски 550 lb, динамично сопирање и паметен полнач кој може да се програмира, аеродромскиот превозник на Ground Support Utility од Johnson Industries е одлично решение за потребите за влечење на авионската индустрија.

SPEC ЛИСТ НА ПРОИЗВОД

Download Now

Име на датотеката: Ground_Support_Utility_Truck_Vehicles_Airport_Carrier.pdf

20525 1306

Спецификации на возилото

 • Предната оска проценува на 3,500 фунти
 • Задната оска проценува на 3,500 фунти
 • Програмабилни паметни полначот
 • 10 КС континуирано три фаза AC мотор
 • Висок вртежен момент 2 брзина Диференцијални
 • 7 "Кочници задниот валјак
 • 550 Засилувачи AC контролор
 • Затворени 500 Засилувачи Електромагнетниот
 • 205 AH батерии (14kW-HR)
 • Камион Стил Управниот
 • Лед Светлини
 • паника Прекини
 • Прилагодлив максимална брзина
 • Back-up Звучен сигнал
 • рог
 • Опашка / за сопирачките / Автономија Светлини
 • LCD екран за следење
  • Забрза
  • RPM
  • Број на километража
  • моторни температура
  • Температура контролор
  • Состојба на плаќање
 • Безбедносни карактеристики
  • Несакани поместување кревет за пристап за одржување
  • Мора да се прекине да се избере спротивна насока
  • Тајмер исклучи возилото без надзор
  • Динамично сопирање
  • Ремени седиште и хип потпирачи

Перформансите и големината

 • Носивост: 2,500lbs
 • Забавува капацитет: 5,000lbs
 • големина кревет: 48 "широк x 94" долга
 • Максимална брзина: 25mph

Факултативна дополнување или замена

 • Задна Влажни Кочници
 • Предни диск сопирачки
 • Батерија наводнување систем
 • Странични шини за Кревет
 • strobe светлината
 • пулсот на педалите

Претпријатијата се користи или МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ

Аеродроми
фабрики
магацини
градежни фирми и претпријатија
рударската индустрија
сол за рударство
јаглен
молибден рударство
цинк рударство
поташа руди
злато Рударство
рок за рударство
Болници
Голф
колеџи
општини
забавни паркови
каменоломи

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

 • Канцеларија:

  101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

 • Телефонски број:

  (606)-639 2029

 • Е-пошта:

  sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено