ВАША ДЕНЕСКА: (606)-639 2029

Аеродромски превозник

Аеродромски превозник

Johnson Industries е вашиот доверлив производител и давател на возила на аеродромски превозници. Без разлика дали носите остатоци, материјали или луѓе, квалитетни товарни возила од Johnson Industries ќе ја завршат работата. Ние ја разбираме внатрешната работа на аеродромските превозници и опремата од прва рака, бидејќи имаме практично искуство што некои производители може да ги нема. Тоа добро зборува за квалитетот на опремата што ја произведува Џонсон Индустрис и ја објаснува непропусната репутација што ја заработивме со текот на годините.

Johnson Industries обезбедува голем број на аеродроми превозникот возила да се задоволат потребите на индустријата. Johnson Industries произведува висококвалитетни превозни средства за аеродроми за безбедноста на операторот и ефикасноста на индустријата во која се користат. Од индустриските товарни возила до системите за земање примероци, Johnson Industries е орган за рударска опрема и возила на аеродромски превозници. Контактирајте нè денес за да дознаете повеќе за возилата на аеродромски превозници од Johnson Industries.

Џонсон индустрии аеродром носач

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

  • Канцеларија:

    101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

  • Телефонски број:

    (606)-639 2029

  • Е-пошта:

    sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено