ВАША ДЕНЕСКА: (606)-639 2029

DC Супер контактор Mantrip 72V Електрични Рударство возила

Супер контактор Mantrip 72V Електрични Рударство возила

На 72V SCM има сите потребни моќ да одам до 12 рударите на работната површина outby на подземен рудник. На SCM може да биде изградена со балдахин за заштита на патниците од мал камен паѓа. На SCM може да биде опремен со патнички седишта, ако вкупната висина на дозволи рудникот.

Со опции како предните и задните светла, планетарна диференцијални тешки, и хидраулични влажни диск сопирачки, 12 човек 72V Супер контактор Mantrip е голема придобивка во различни индустрии. Џонсон индустрии "Супер контактор Mantrip е носител идеален персонал и е или може да се користи во целиот свет во сол рудници, рудниците за јаглен, молибден рудници, цинкови рудници, поташа рудници, рудници за злато, рок рудници.

Одликувајќи се со 10.2 HP мотор, прекинувач паника, и 3500 lb предната осовина со лагери, Супер контактор Mantrip од Џонсон индустрии е голем решение за потребите на превозникот персонал вашата индустрија.

SPEC ЛИСТ НА ПРОИЗВОД

Download Now

Име на датотеката: DC_Super_Contactor_Mantrip_72V_Electric_Mining_Vehicle.pdf

23502 1236

Спецификации на возилото

 • Предна осовина: 3500 lbs со лагери и во двата центри на тркалата и "Кралот иглички"
 • Задната оска: 7000 lb планетарен
 • Предна суспензија: Воздушно перниче
 • Задна суспензија: Воздушно перниче
 • Сопирање: Хидраулични влажни диск-сопирачки со механички влажни диск сопирачки паркинг
 • Мотор: 10.2 КС - 72 VDC
 • контактори
 • Батерии: (12) 6 волти во серија зад патници
 • Контролор: 72 VDC
 • паника Префрли
 • монитор на батеријата

стандардни димензии

 • Вкупна висина: Вграден за потрошувачот Барање
 • Тло: Вграден за потрошувачот Барање
 • Ширина: 5 човек: 72.5 "
 • 7 човек: 72.5 "
 • 10 човек: 91 "
 • Должина: 5 човек: 177 "и влечење (вклучува простор за багаж зад задната оска)
 • 7 човек: 180.5 "
 • 10 човек: 190 "

Опции

 • Тешки Естакади преден крај
 • Предни диск сопирачки
 • Bench или перница Седишта
 • електрични Управниот
 • strobe светлината
 • Противпожарен апарат
 • Спасител кутија за чување

Претпријатијата се користи или МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ

рударската индустрија
сол за рударство
јаглен
молибден рударство
цинк рударство
поташа руди
злато Рударство
рок за рударство

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

 • Канцеларија:

  101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

 • Телефонски број:

  (606)-639 2029

 • Е-пошта:

  sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено