ВАША ДЕНЕСКА: (606)-639 2029

DC железничка ранер Електрични Рударство возила

DC железничка ранер Електрични Рударство возила

Железничкиот ранер е батериски погон железнички возила кои се користат за транспорт на рударите, на други вработени или потрошен материјал (не во делот на операторот.) На железничка ранер во моментов е изградена за 42 инчи и 48 песна инчен мерач, но може да биде изградена за секој разумен мерач . Во зависност од потребата на клиентите, железничка ранер може да биде изградена за да се приспособат на 2 10 луѓе.

Со опции како челични тркала, 48VDC батерии, и 3000 lb лебдат оски, железничкиот ранер е голема придобивка во различни индустрии. Дожд ранер Џонсон индустрии 'е одлична понуда и персоналот на превозникот и е или може да се користи во целиот свет во сол рудници, рудниците за јаглен, молибден рудници, цинкови рудници, поташа рудници, рудници за злато, рок рудници.

Одликувајќи се со моторни 7.2 HP, паника прекинувач, и полу-елиптични пружини, железничка ранер од Џонсон индустрии е голем решение за потребите на превозникот персонал вашата индустрија.

SPEC ЛИСТ НА ПРОИЗВОД

Download Now

Име на датотеката: DC_Rail_Runner_Electric_Mining_Vehicle.pdf

43531 1311

Спецификации на возилото

 • Изграден за 42 или 48 мерен пат
 • (2) 3000 lb полно-пловечки оски, секоја со 7.2 HP мотор на
 • Три кочници стандард, две хидраулични дискови и еден не-сигурен
 • На (4) челични тркала се користи стандарден 5 на 4 1 / 2 "модел за лесна замена, ако е потребно
 • 48VDC (осум 6v батерии со полнач)
 • Суспензијата е од страна на (4) полу-елиптичен извори
 • Стандарден капацитет е четири лица
 • паника Префрли
 • монитор на батеријата
 • Може да биде изградена за да 2 10 мажи

Стандардни димензии (5-човек)

 • Ширина: 60 "
 • Вкупна должина: 135 "

Опции

 • Надстрешница
 • екстра седење
 • strobe светлината
 • Противпожарен апарат
 • Спасител кутија за чување
 • тркало Сандерс

Претпријатијата се користи или МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ

рударската индустрија
сол за рударство
јаглен
молибден рударство
цинк рударство
поташа руди
злато Рударство
рок за рударство

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

 • Канцеларија:

  101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

 • Телефонски број:

  (606)-639 2029

 • Е-пошта:

  sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено