ВАША ДЕНЕСКА: (606)-639 2029

72V Дозволена Електрични Тунел автомобили

72V Дозволена Електрични Тунел автомобили

На 72V Дозволена Тунел Автомобилот е дизајниран да дестинации тешки материјали во потенцијално експлозивни гасни средини во големи тунели. А сигурен и висок квалитет на тунелот возило за вашата индустрија, 72V Дозволена Тунел автомобили од Џонсон индустрии е начин да се оди.

Со карактеристики како челични тркала под креветот, одобрена батерија од 72V MSHA и кревет способен да држи 5000 lbs, дозволениот трактор 72V е голема корист во различни индустрии. Џонсон индустрии "Достапен тунел автомобил 72V е одличен тунел и дистрибуција возило и е или може да се користи низ целиот свет во сол рудници, рудници за јаглен, рудници за молибден, рудници за цинк, рудници за рудниците, златни рудници,

Одликувајќи се со мотор од серијата 10HP и доказ за експлозивност, 72V дозволениот тунелен автомобил од Johnson Industries е одлично решение за потребите за тунелирање на вашата индустрија.

SPEC ЛИСТ НА ПРОИЗВОД

Download Now

Име на датотеката: 72V_Tunnel_Car_Electric_Mining_Vehicle.pdf

22391 743

Спецификации на возилото

 • 72V MSHA одобрени батерии
 • 72V полнач
 • MSHA одобрени, експлозија доказ, 10 HP серија мотор
 • 72V контролор во MSHA одобрени, експлозија доказ комплет
 • Експлозија Доказ MSHA одобрени светлата на предните и задните
 • Материјал кревет 5000 капацитет lbs
 • Пена исполнет гуми пред

 • Челични тркала под креветот
 • 2 човечката способност
 • 7000 lbs Планетарни оска со влажни диск сопирачки
 • паника Префрли
 • монитор на батеријата
 • пролетта суспензија

стандардни димензии

Контактирајте со нас со вашите барања за да можеме да ги изградиме до вашите спецификации. Повик денес! (606) 639-2029

Опции

 • за гасење на пожар
 • Воздушно перниче суспензија
 • екстра седење
 • strobe светлината
 • Противпожарен апарат
 • Спасител кутија за чување

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

 • Канцеларија:

  101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

 • Телефонски број:

  (606)-639 2029

 • Е-пошта:

  sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено