ВАША ДЕНЕСКА: (606)-639 2029

комуналните претпријатија

комуналните претпријатија

Опрема за комуналните претпријатија

Џонсон индустрии е доверлив производител и снабдувач на производи и возила за комуналните претпријатија. Ние имаме разбирање за внатрешниот работата на индустриска опрема од прва рака, бидејќи имаме практично искуство дека некои производители може да му недостасува. Тоа зборува и за квалитетот на комуналните опрема Џонсон индустрии произведува, и објаснува неизвалкана репутација ние се заработени во текот на годините.

Џонсон индустрии обезбедува спектар на производи и возила за да се задоволат потребите на комуналните претпријатија. Џонсон индустрии произведува високо квалитетни производи и возила за безбедноста и ефикасноста на комуналните претпријатија. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на претпријатие опрема, производи, како и возила. Контакт со нас денес за да дознаете повеќе за претпријатие опрема и возила од Џонсон индустрии.

Опрема за комуналните претпријатија

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

  • Канцеларија:

    101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

  • Телефонски број:

    (606)-639 2029

  • Е-пошта:

    sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено