ВАША ДЕНЕСКА: (606)-639 2029

Подземни Порамнување Ласерски

Подземни Порамнување Ласерски

На Slimm-Џим, на MSHA одобрени усогласување ласер, е дизајниран за да се задржи рударството и тунелирање директно и лесно. Таа е направена од масивен месинг за сила и стабилна работа. Тоа е безбедно за употреба во експлозивни средини. ласерски проекција е на располагање или како точка или вертикална линија, кое сака клиентот. ласерски усогласување користи лесно достапни алкални батерии АА.

Одликувајќи се со цврста месингана конструкција за стабилно функционирање, подземното порамнување никогаш не било полесно. Користејќи ги лесно достапните алкални "АА" батерии, подземната поставеност на ласер од Johnson Industries е практична и практична алатка за рударската индустрија.

SPEC ЛИСТ НА ПРОИЗВОД

Download Now

Име на датотеката: Equipment_Underground_Alignment_Laser.pdf

21411 1167

Опрема Спецификации

 • Масивен месинг изградба на стабилна работа
 • Користи лесно достапни алкални "АА" батерии
 • Точка или линија Достапност
 • Подземни усогласување никогаш не било полесно

стандардни димензии

 • Должина: 14.75 "

Опции

 • Призма за 90 степен се врти

Претпријатијата се користи или МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ

рударската индустрија
сол за рударство
јаглен
молибден рударство
цинк рударство
поташа руди
злато Рударство
рок за рударство

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

 • Канцеларија:

  101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

 • Телефонски број:

  (606)-639 2029

 • Е-пошта:

  sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено