ВАША ДЕНЕСКА: (606)-639 2029

Метан откривање сонда

Метан откривање сонда

Безбедно да се провери содржината на метан во воздухот надвор за поддршка на покривот со функција за откривање на сондата на метан. Истрагата е многу maneuverable дури и во полна екстензија која е 47 нозе. Одликувајќи се со алуминиум пет секција проширување пол со заклучување јаки, и проширување инструмент муцка, функција за откривање на сондата на метан од Џонсон индустрии е разноврсна алатка која ќе ви помогне да се осигура безбедноста на вашиот објект и вашите вработени. Метанот за откривање на сондата може да се управува на точната локација на лицето на рудникот за јаглен, уверувајќи точност, квалитет и безбедност за вашиот објект и рударски сајт.

SPEC ЛИСТ НА ПРОИЗВОД

Download Now

Име на датотеката: Equipment_Methane_Detector_Probe.pdf

21392 673

Опрема Спецификации

 • Алуминиум пет дел се протега пол со заклучување јаки
 • Проширување муцка инструмент достигне над ребро големо количество
 • Detecto-сонда, всушност, може да се управува на точната локација на лицето.

стандардни димензии

 • 47 ft од рачката до центарот на гуми, максимум
 • 7 ft од центарот на гуми за инструмент, максимум
 • Две гуми, 16 "дијаметар

Опции

Контактирајте со нас со вашите барања за да можеме да ги изградиме до вашите спецификации. Повик денес! (606) 639-2029

Претпријатијата се користи или МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ

рударската индустрија
сол за рударство
јаглен
молибден рударство
цинк рударство
поташа руди
злато Рударство
рок за рударство

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

 • Канцеларија:

  101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

 • Телефонски број:

  (606)-639 2029

 • Е-пошта:

  sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено