ВАША ДЕНЕСКА: (606)-639 2029

Производи развиен од страна на рударите за рударите

Johnson Industries произведува сигурна, сигурна и иновативна опрема за рударската индустрија од 1981. Комбинираната 85 години на вистинско рударско искуство ни овозможува да ги разбереме потребите на рудникот за јаглен. Ова знаење е составен дел на развојот на целосна линија на подземни превозни средства, патентиран систем за семплер за јаглен и други производи кои можат да ги задоволат вашите потреби во индустриите на рударството, комуналните услуги, општината, комуникацијата, аеродромот, фабриката, индустриските , изградба, рекреација и многу повеќе.

Научете повеќе за нас

СИСТЕМИ НА ГОЛЕМО ЗЕМЈА

Како и со било која друга стока, потрошувачот и добавувачот на јаглен сакаат да бидат сигурни дека го примаат и обезбедуваат точниот квалитет на производот. Уни-Семплер на Џонсон Индустрис е развиен за да ги добие примероците на јаглен за тестирање од камиони за јаглен, железнички возила и баржи на реки или океани. Во зависност од потребите на купувачот, примерокот за јаглен може да се произведува како стационарна монтирана пристаниште, мобилна единица, постројка што се поставува на железница или единица за монтирање на брод / брод.

Дознај повеќе

РУДАРСКИ ВОЗИЛА

Џонсон индустрии е доверлив производител и снабдувач на рударството возила. Долго време пред Џонсон Браќа граделе рударска опрема за рудари, бевме копање јаглен со колеги рудари. Што подобар ингеренциите ќе треба производител на рударска опрема?

ОСЛОБОДНИ КАРИЕРА ВОЗИЛА

Johnson Industries е Вашиот доверлив произведувач и давател на возила со товарно оптоварување. Без разлика дали носите остатоци, материјали или луѓе, квалитетни товарни возила од Johnson Industries ќе ја завршат работата. Ние ги разбираме внатрешното работење на носителите на товарни возила и комуналните возила од прва рака, бидејќи имаме искуство во рацете на некои производители. Тоа добро зборува за квалитетот на носителот на товарот и комуналните возила. Џонсон Индустрис произведува и објаснува несигурната репутација што ја заработивме во текот на годините.

Подвижни носачи на товарно возило Нови возила

PORTABLE ЕЕС

Способни за снабдување на текот

Вати DC моќност

Преносливи моќни системи на Johnson Industries "се специјално дизајнирани за електрични комунални услуги за безбедно обезбедување на привремен DC извор додека батеријата на главната станица се одржува или заменува. Напојувани со оловни батерии, банките на батериите можат да бидат дизајнирани за било кој засилувач час или напон за да ги задоволат специфичните потреби.

Дознај повеќе

Водечки во индустријата ВОЗИЛА И ОПРЕМА

Производство на сигурни, сигурни и иновативни возила и опрема низ целиот свет. Погледнете подолу како се споредуваме со конкурентни модели.

бучава

конкурентни модели100%
Џонсон индустрии41%

ефикасност на мотор

конкурентни модели51%
Џонсон индустрии94%

Прилагодување

конкурентни модели44%
Џонсон индустрии100%

задоволство оператор

конкурентни модели72%
Џонсон индустрии100%

Трајност

конкурентни модели61%
Џонсон индустрии99%

перформанси

конкурентни модели76%
Џонсон индустрии100%

Како можеме да им помогне на вашиот бизнис да биде поефикасно и со превоз?

Ние сакаме да ви помогнат со вашиот кориснички подземни или комунални возила. Контакт со нас денес да можеме да видиме како можеме да се создаде совршен возило за вашите потреби.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Џонсон индустрии обезбедува спектар на сопствени дизајниран и изграден возила и опрема за да се задоволат потребите на различни индустрии. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на индустриска опрема и возила. Џонсон индустрии започна служи на јаглен рударската индустрија и сега служи индустрии на комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриски, изградба, и рекреација.

КОНТАКТ US

  • Канцеларија:

    101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

  • Телефонски број:

    (606)-639 2029

  • Е-пошта:

    sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено